На Львівщині жінка потрапила в рабство до циганів і була змушена жебракувати майже два роки.

Про це пише "Галнет".

Через хворобу матері Анна опинилась у дитячому будинку. Згодом, коли дівчині виповнилось 15, матері не стало. Одна здобула фах бармена-офіціанта, вийшла заміж і народила сина. Мешкала зі сім’єю на Турківщині. Однак після сварки повернулася до рідного Борислава.

«Я повернулась назад до Борислава, додому, але тітка мене не прийняла з сином», — розповіла жінка.

Через  те, що залишилася без даху над головою, Анна подалася зі сином на автостанцію. Там познайомилася з місцевою циганкою і пішла мешкати до неї. Із циганкою ще мешкав чоловік.

Циганка ж змусила Анну жебракувати і не спускала з неї очей.

«Циганка завжди була через дорогу від мене, дивилася. Якщо я менше грошей приносила, вона мене била, я в синцях ходила, шкутильгала на одну ногу», — зазначила бідна жінка.

Також вона зізналася: аби викликати жалість у людей, навіть була змушена брати зі собою дитину. Однак усі отримані нею гроші, як і соцдопомогу, забирала циганка.

«Крім того, вона заробляла на мені, коли змушувала вступати в сексуальний зв'язок із чоловіками», — додала Анна.

Однак згодом жінку таки врятували. Вона опинилась у будинку для бездомних. Тут мешкає зі сином вже два роки.

Зараз для Анни готують пакет документів у Міністерство соціальної політики, яке призначає статус постраждалої від торгівлі людьми. Таким чином, Анна отримає додаткову допомогу, а винуватців зможуть притягнути до кримінальної відповідальності.

Як писав «Вголос», У Луцьку на автостанції цигани побили до втрати свідомості чоловіка.

ІА "Вголос": НОВИНИ