«У новому бюджеті передбачено виділити понад 304,1 млн грн на потреби ЖКГ – проведення капітальних ремонтів доріг, тротуарів, міжквартальних проїздів, завершення робіт на дамбі Тернопільського ставу, встановлення індивідуальних теплових пунктів, – розповів Сергій Надал. – Також 19,5 млн грн виділені з міського бюджету на придбання медичного обладнання, проведення капремонтів приміщень медичних закладів. Майже 71 млн грн заплановано для сфери культури».

У 2018 році передбачено також виділити понад 45 млн грн на спортивну галузь у місті, а саме на облаштування спортивного комплексу для лижного фрістайлу, будівництво спортивної бази з водних видів спорту, реконструкцію гідротехнічних споруд веслувального каналу, будівництво нових спортивних об'єктів, встановлення нових спортивних майданчиків та вуличних тренажерів в різних мікрорайонах міста.

«На фінансування освітньої галузі з міського бюджету у 2018 році передбачається понад 465 млн гривень, зокрема кошти будуть спрямовані на відновлення роботи дошкільних навчальних закладів та відкриття додаткових груп у діючих закладах дошкільної освіти, розширення мережі інклюзивних класів, розвиток системи дистанційного навчання, проведення капітального ремонту та оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти, – додав очільник Тернополя. Також бюджетом на 2018 рік передбачено кошти на реалізацію проектів «Громадського бюджету» в сумі 9,4 млн грн».

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ