Про це повідомив міський голова Конотопа Артем Семеніхін у своєму Facebook.

«Сьогодні вранці у Конотопі громадянин РФ Кирій разом зі своїми тітушками напав на працівників трамвайного управління. Їх жорстоко побили, моєму заступнику розбили машину. Також жорстоко побили секретаря міськради Олену Багрянцеву. Олександр Кирій особисто бив її у спину, по нирках і кинув на землю», - сказав Семеніхін.

За його словами, зараз ці депутати, які завжди ігнорують сесії міськради, зібралися у сесійній залі, і за відсутності міського голови та секретаря намагаються провести незаконне засідання.

«Зараз фактично відбувається захоплення влади у Конотопі бандитським кланом Кирія», - додав Семеніхін.

 

Також Семеніхін зазначив, що підтримує Кирія та тітушок начальник Конотопського відділу поліції Войцеховський.

«Уявіть собі, цей мєнт погрожує Бєркутом, так-так, саме Бєркутом, працівникам трамвайного управління задля того, аби змусити їх працювати без зарплати і на несправних вагонах в знеструмленому депо, де ще й дах тече на силову шафу!» - повідомив напередодні Семеніхін.

 

За словами міського голови Конотопа, Олександр Кирій – «в колишньому рекетир, є «сматрящім» по Конотопу і водночас співвласником приватних маршруток. Кирій неодноразово вимагав на сесіях міськради прийняти рішення про закриття трамваю».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ