Мітингарі перекрили Харківське шосе, яким на роботу їдуть тисячі киян, через вимкнення світла у їхніх будинках, йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Люди перекривають дорогу вже другу добу. Вони поклали шини на дорозі та стояли там усю ніч. Автомобілі не пускають через міст над залізничними коліями. Поліцейські організували об'їзди.

До акції протесту вдалися мешканці двох багатоповерхівок, розташованих поруч. Учора вранці там відімкнули електроенергію за борги. Відповідно перестали працювати й помпи, що подають до осель воду. Тож люди вирішили перекрити дорогу, щоб хоч якось вплинути на цю ситуацію.

З цими будинками ще кілька років тому вже виникав не один скандал. Були проблеми з постачанням комунальних послуг. Також були проблеми з документацією і цих будинків, і сусідніх — там не було юридичної адреси, власники квартир не могли зареєструватися.

Під час протесту на дорозі вже стався не один конфлікт. Водіїв спрямовують в об'їзд, але дехто цього робити не хоче. Один водій, котрого просили зупинитися, поїхав прямо й 20 метрів потягнув за собою поліцейського. Водія силою випхали з автомобіля та посадили в патрульне авто. З'ясувують, чому він так вчинив.

ІА "Вголос": НОВИНИ