У сесії взяли участь голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олег Панькевич та депутат обласної ради від ВО «Свобода» Ольга Шайдулліна. Вони, зокрема, говорили про те, що керівництво ради має бути неупередженим стосовно депутатів усіх фракцій, належно організовувати роботу ради, не порушувати регламент та не зловживати службовим становищем в приватних інтересах.

За словами голови фракції ВО «Свобода» у Бродівській районній раді Володимира Чехута, на жаль, керівництво ради замість того, щоб дбати про господарку району, займається політичними маніпуляціями.

«Від самого початку каденції фракція свободівців наполягала на прозорості в діяльності ради, дотриманні регламенту та ухваленні рішень в інтересах громади. Однак керівництво ради не дотримується своїх першочергових обов’язків. Особливо помітно це останнім часом, зокрема на минулій позачерговій сесії, коли розглядали проблеми медицини. Керівництво ради провокувало протистояння, залучаючи сторонніх осіб, замість того, щоб підтримати нашу ініціативу про забезпечення потреб районної медицини. І це не єдиний приклад. Таке враження, що ці люди «загралися в політику», вони вже дбають про майбутні вибори і готують для цього грунт, зловживаючи службовим становищем», - наголосив голова фракції.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ