Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

 Повторні обстріли наших позицій в Станиці Луганській в вечері 2 листопада ще раз красномовно підтвердили небажання керівництва ОРЛО виконувати взяті на себе зобов’язання. Близько чотирьох годин збройні формування ОРЛО обстрілювали наші позиції з мінометів 82 калібру (забороненого Мінськими домовленостями), АГС, РПГ, озброєння БМП та стрілецької зброї.
Черговим свідченням зриву домовленостей з боку ОРЛО, також став факт обстрілу позицій Збройних Сил України поблизу населеного пункту Кримське, з застосуванням реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град». Загалом було випущено близько 30 ракет з району населеного пункту Сміле. Про всі випадки порушення режиму припинення вогню поінформовано робочу групу СММ ОБСЄ.
У штабі АТО також наголошують, що розведення сторін, відповідно до Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів на Донбасі можливе лише після семи днів дотримання режиму припинення вогню. Збройні Сили України неухильно дотримуються взятих на себе зобов’язань.

ІА "Вголос": НОВИНИ