[media=146143,146144,146145,146146,146147] 

Про це повідомляє РБК.

Холодна погода в новорічну ніч прогнозується в більшій частині Сполучених Штатів на схід від Скелястих гір. Рекордні низькі температури очікуються на американському Середньому Заході.

У Нью-Йорку, як очікується, похолодає до мінус 12 градусів, через вітер така погода буде здаватися ще холоднішою

«Жахливий холод очікується в більшій частині східних і центральних штатів. Якщо плануєте відпочинок на вулиці, будь ласка, надіньте кілька шарів одягу», – йдеться в повідомленні метеослужби в Twitter.

Зниження температури призвело до часткового замерзання Ніагарського водоспаду, що знаходиться в американському штаті Нью-Йорк і канадському Онтаріо.

«Холод, який пробирає до кісток, примудрився частково заморозити гігантський Ніагарський водоспад, перетворивши атракціон у замерзлий, блискучий рай», – пише CNN.

Минулого разу Ніагарський водоспад майже повністю замерз в 2014 році.

Напередодні Нового року, 28 грудня, мер Нью-Йорка Білл де Блазіо закликав городян не виходити на вулицю через сталі холоди. В той день температура в місті опустилася до мінус 8 градусів.

«Ми настійно рекомендуємо всім городянам на цьому тижні виходити на вулицю якомога рідше через сталі холоди. По можливості дізнайтеся, як почувають себе ваші сусіди і заведіть домашніх вихованців всередину будинку», – написав він.

ІА "Вголос": НОВИНИ