Як повідомляє УНІАН, про це Труханов сьогодні повідомив журналістам. За його словами, Олійник йому пояснила, що не робила запису, і що зараз їй погрожують невідомі через антиукраїнський зміст тексту, що з'явився в соцмережі.

Мер зазначив, що не знає, чи буде Олійник відновлено на посаді, оскільки це залежить і від «її морального стану» в зв'язку з погрозами.

Нагадаємо, керівник прес-служби мера Одеси Марія Олійник 28 липня нібито написала на своїй сторінці в «Facebook»: «Когда наши моряки скандируют «Героям слава» в ответ на «самипонимаетечто», хочется смыться. За борт. Или чтобы смыло их. Хотя, ребята, может и не плохие. Просто им не повезло».

ЗМІ публікували скріншот цієї сторінки. Сама Олійник заявила, що запис антиукраїнського змісту на її сторінці в соцмережі зробили невідомі, які зламали її аккаунт. Вона також зазначила: «Зараз, коли така нестабільна політична ситуація, виступати з подібними заявами, тим більше, мені – людині, яка працює в мерії, це, як мінімум безвідповідально. Займатися такими речами абсолютно не по мені».
 

ІА "Вголос": НОВИНИ