Видавець Henry Holt&Co був змушений екстрено додрукувати ще 1 мільйон книг, оскільки число замовлень значно перевищило початковий наклад у 150 тисяч примірників, повідомляє «Новий час».

У своїй книзі автор робить досить гучні заяви. Наприклад, про те, що Трамп і сам не був упевнений у своїй перемозі, більш того – він навіть не збирався вигравати.

«Дональд Трамп і крихітна група воїнів його кампанії були готові програти. І зробити це з вогнем і люттю. Вони не були готові до перемоги. У політиці хтось повинен програвати, але незмінно кожен думає, що може перемогти. І ви, швидше за все, не зможете перемогти, якщо не вірите, що виграєте. Виняток становить тільки кампанія Трампа, – написав Вулфф у своїй книзі. – Він не збирався перемагати. Чи поразка і була для нього перемогою. Трамп став би найзнаменитішою людиною у світі – мучеником підступної Гілларі Клінтон».

Також автор розповідає про страждання першої леді США Меланії Трамп, яка, за його словами, була відверто засмучена перемогою чоловіка на виборах.

У своїй книзі журналіст також наводить приклади того, що Трамп не тільки не розбирається в політиці, але і абсолютно не здатний до навчання. «Це гірше, ніж ви можете собі уявити. Ідіот, оточений клоунами. Трамп не здатний прочитати нічого, ні записки на одну сторінку, ні короткі політичні документи, нічого. Він йде на другій половині зустрічей зі світовими лідерами, тому що йому нудно. І його команда не краща», – пише Вулфф.

 

«Вголос»


 

ІА "Вголос": НОВИНИ