Як повідомляє ТСН із посиланням на видання TMZ, причиною такого рішення Томаса став скандал, який розгорнувся навколо постановних фото, в яких він взяв участь для преси і за які йому добре заплатили.

На світлинах чоловік сидить в інтернет-кафе і читає новини про заручини дочки, на іншому фото кравець нібито знімає з нього мірки для костюма, на третьому Маркл сидить в кафе і читає про визначні пам'ятки Великої Британії, а на четвертому займається з гантелями.

За словами батька Маркл, він погодився на ці знімання не заради грошей, а щоб виправити враження про себе, мовляв, раніше папараці заскочили його за придбанням пива.

Як би там не було, вчинок батька засмутив Меган, тому він вирішив не йти на весілля, аби уникнути незручних запитань.

Окрім того, чоловік лише тиждень тому виписався з лікарні після інфаркту. Томас Маркл хотів повести доньку до вівтаря, проте останні події вплинули на його рішення.

У Кенсінгтонському палаці ж коментувати ситуацію відмовилися, заявивши, що «це вкрай особисте питання для Меган Маркл в ці передвесільні дні».

До слова, днями у відкритому листі брат Меган Маркл попросив запросити його на весілля. Цікаво, що трохи більше тижня тому чоловік у відкритому листі назвав майбутнє весілля «найбільшою помилкою в історії» і попросив принца Гаррі скасувати його.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ