Нову дитячу модельну агенцію «Маленький Париж» презентували 26 січня у Чернівцях засновники цієї агенції Ірина Попович, Юлія Ворник та голова міської організації НСНУ Валерій Чинуш.  Валерій Чинуш повідомив, що 5 квітня у Чернівцях під патронатом Чернівецької міської партійної організації НСНУ буде проведено регіональний конкурс міні-міс «Чернівці-open 2006», у якому братимуть участь діти-сироти і діти з благополучних родин. До підготовки цього конкурсу вже залучені професійні режисери, сценаристи, хореографи та дизайнери.

Засновники модельної агенції заявили, що з початку своєї діяльності встановлюють шефство над обласним інтернатом для дітей-сиріт і кожного року безкоштовно готуватимуть до участі у конкурсі «Міні-Міс Буковина-Чернівці» одну з маленьких вихованок цього інтернату або інших подібних закладів області. Таким чином, агенція хоче довести, що в модельних конкурсах можуть брати участь талановиті діти із сімей, що мають різний матеріальний статок.

Як повідомила Ірина Попович, агенція «Маленький Париж» є офіційним представником у Чернівецькій області Національного комітету «Міні-Міс Україна», що дозволяє їм проводити регіональні конкурси під брендом «Міні-Міс». Їх переможниці отримують право на участь у Національному конкурсі «Міні-Міс Україна-2006», відбіркових турах міжнародних конкурсів: «Міні-міс слов’янка», «Міні-Міс Європа-2006» та «Міні-Міс Світу 2006».

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ