У найбільш напружені хвилини поєдинку Євро-2020 між збірними України та Македонії, при хиткому рахунку 2:1, українські вболівальники на трибунах у Бухаресті підтримали команду виконанням «Червоної рути» та гімну України.

«Переламним моментом не в нашу сторону став нереалізований пенальті. Але тоді на трибунах залунали «Червона рута» і гімн України. Це зарядило команду. Стало зрозуміло, що ми не втратимо перемогу», - розповів через скайп-включення із Бухареста вболівальник зі Львова Захар Федорак в ефірі програми «Говорить Великий Львів» на телеканалі NTA.
Він також зазначив, що хоча українців на матчі було менше, аніж вболівальників із Македонії, все ж синьо-жовті трибуни не дали себе заглушити.
«А загалом – це було як у кращі часи. Коли трибуни з вболівальниками. Та ще й матч такого рівня, та ще й виїзний. У мене було відчуття дитини, що за час довгих канікул скучила за школою і нарешті прийшла на 1 вересня», - описав атмосферу під час матчу Захар Федорак.
Нагадаємо, сьогодні збірна України у другому колі групового турніру Євро-2020 здобула свою першу перемогу на чемпіонаті Європи, здолавши збірну Македонії 2:1. Таким чином команда зберігає шанси на вихід у матчі плей-оф європейської першості.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ