Зараз ми бачимо, що готується масовий підкуп виборців. Бачимо, що використовують адмінресурс. Бачимо, що цілком можливі фальсифікації.

Про це сьогодні, 24 лютого, під час Віча гідності у Києві, на Майдані незалежності, заявив народний депутат України Андрій Іллєнко.

«Але все в наших руках. І Об’єднані сили націоналістів – це реально єдина мережа людей по всій Україні, яка здатна ці процеси зупинити. Якщо ми пояснимо українцям, що чесні вибори – це те, що є в інтересах всіх, окрім олігархів, які на сьогодні є основними замовниками всіх цих процесів», - зазначив він.

Та додав: «Вони організовують цю змову олігархів проти українців, аби сфальшувати вибори і викривити вибір людей через підкуп. І потім знову дорватися до влади  і безбожно грабувати. Тому наше завдання – здійснювати просвітницьку роботу з людьми. Пояснювати, що таке підкуп і як з ним треба боротися».

Андрій Іллєнко також наголосив, що на цих президентських виборах ми обираємо не просто гаранта Конституції, ми вибираємо Верховного головнокомандувача під час війни. «І ним має бути націоналіст! Той, хто сам пройшов війну», - уточнив нардеп.

Він згадав і про події, що відбувалися у центрі столиці 5 років тому. «Це була наша Революція гідності. І наша справа – завершити її до кінця. Бо наші побратими склали свої голови в Небесній Сотні, на фронті московсько-української війни для того, аби в Україні були реальні зміни. Аби Україна ставала сильною, справді незалежною і соціально та національно  справедливою та великою. І це наше завдання – довести цю справу до кінця».

Як писав «Вголос», націоналісти у Києві вийшли на масштабне віче проти підкупу виборців (онлайн).

Читайте також: «31 березня – день, коли ви можете змінити хід держави. Наша справа – вибирати добро, – Руслан Кошулинський».

«Ті, що продають і купують голоси на виборах, – це вороги Нації і Держави, – Олег Тягнибок».

ІА "Вголос": НОВИНИ