Як відзначають у СЗГ УМВС України у Волинській області, жінка зі сльозами на очах просила правоохоронців допомогти їй.

Працівники органів внутрішніх справ встановили обставини сімейного конфлікту.

Виявилося, що заявниця і її колишній чоловік розлучені, але живуть разом, виховують сина. Останнім часом чоловік почав заглядати в чарку та виносити із дому речі. Через це виникали постійні конфлікти і бурхливі скандали, про які у селі знали всі.

Якось жінка повернулася з роботи додому і побачила, що на подвір’ї її колишній спілкується з двома чоловіками. Вони домовлялися про купівлю-продаж запчастин. Жінка почула про «угоду» і не змогла промовчати.

Чоловік не стерпів зауважень колишньої дружини. Він побіг у гараж, взяв сокиру і кинувся на неї. Однак на заваді стали потенційні покупці. Тим часом перелякана господарка заховалася в будинку. Ночувати жінка разом із сином та старенькою матір’ю пішли до сусідів, адже боялися за своє життя.

Відносно дебошира було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Обираючи міру покарання, Ратнівський районний суд Волинської області взяв до уваги те, що на момент погрози вбивством чоловік був у стані алкогольного сп’яніння та негативно характеризується за місцем проживання. Вироком суду зловмисник отримав покарання – чотири місяці арешту.

ІА "Вголос": НОВИНИ