За словами джерела в прокуратурі, під час первинного опитування відразу після трагедії дружина загиблого Надія розповіла співробітникам поліції, що напередодні, в суботу ввечері, її чоловікові хтось подзвонив, передають «Новости-N».

Після цього дзвінка його немов підмінили: веселий і товариський Владислав відразу став похмурим і замкнутим. Він перестав спілкуватися з дружиною і незабаром пішов спати. Вранці він також був похмурим і мовчазним. Хто дзвонив її чоловікові, Надія не знає.

Співробітники поліції вилучили мобільний телефон Владислава Волошина, тому є надія, що інформацію про всі вхідні дзвінки Волошину вдасться відновити – у тому числі і загадкового суботнього абонента.

Як писав «Вголос», в Миколаєві 18 березня у власній квартирі застрелився із пістолета 29-річний льотчик-герой АТО Владислав Волошин. Останні кілька місяців він керував обласним комунальним підприємством «Миколаївський міжнародний аеропорт».

За однією з версій, причиною самогубства керівника обласного аеропорту, льотчика-героя Владислава Волошина може бути тиск з боку влади.

Також з’явилась  переписка, яка вказує на можливу причетність до самогубства Волошина голови ОДА.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ