«Окупаційний бізнес має піти геть з нашої держави. Якщо влада не хоче чи не може з цим справитися – цим питанням будемо займатися ми – українські націоналісти», на цьому під час прес-конференції в прес-центрі агентства «Інтерфакс-Україна» на тему «Чорний список Національного корпусу» наголосив народний депутат України, свободівець Андрій Іллєнко.

Він зазначив, що прийшов час завершувати безлад у державі.

«Необхідно завершувати безлад та неподобство, яке пов'язане з тим, що ми маємо засилля окупаційного бізнесу в Україні, в той час, коли четвертий рік в Україні триває війна. Націоналісти та українське суспільство будуть боротися із цим безладом різними методами – громадянськими та парламентськими. Інформування українців, можливе фізичне блокування бізнес-структур в Україні та наполягання, щоб парламент ухвалив відповідні законопроекти. Ми закликаємо всіх патріотів долучатися до нашої ініціативи – очищення України від окупантів і колаборантів».

«В Україні російський бізнес процвітає у багатьох галузях економіки, – зазначив народний депутат Олег Петренко. – І є вже чітке розуміння, що «без стимулювання» з боку громадськості та активістів справа боротьби з економічними загрозами країни-окупанта з місця не зрушиться. Це показала блокада окупованих територій, адже тільки після акцій прямої дії влада прийняла відповідні рішення. Пам’ятаю також ефектні акції щодо «Сбербанку». Є вже певний досвід і певний натяк на те, яким чином у майбутньому продовжуватиметься боротьба з іншими представниками російського бізнесу. Тому закликаємо активістів долучатись до нашої ініціативи».  

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ