Як стало відомо, з урахуванням денного повтору поєдинок подивилися понад чотири мільйони телеглядачів України.

Марріага двічі побував в нокдауні – у третьому і сьомому раундах, а на восьмий виходити відмовився. Василь просто знущався над суперником: затискав суперника в кут і стукав по голові рукавичкою, сам йшов в кут і вимагав ударів, йшов на Марріагу без захисту.

«Василь був чудовий, – коментує бій Сергій Долбілов, керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер». – Є такий вислів: «Стабільність – ознака класу». Це відповідає боксу Ломаченка в повній мірі. Ось уже третій поєдинок поспіль його суперники в другій половині бою просто відмовляються виходити в ринг для продовження власного побиття. Такому закінченню бою сміливо можна привласнювати фірмовий знак Василя Ломаченка. Його суперники не розуміють, як боксувати з українцем. Вони не тільки не встигають побачити прилітаючий в них удар, вони взагалі погано розуміють, що відбувається в рингу. Дуже хочеться вірити, що вже не за горами той час, коли Ломаченко займе перший рядок серед усіх боксерів світу, незалежно від вагової категорії».

Нагадаємо, що Василь Ломаченко здобув перемогу над Мігелем Марріагою, який відмовився виходити на восьмий раунд після того, як двічі побував в нокдауні – у третьому і сьомому.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ