Про це повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на заступника голови департаменту регіональної безпеки і протидії корупції Москви Кирила Малишкіна.

«Органи виконавчої влади визначили межі територій, де будуть введені заборони на продаж і споживання алкогольної продукції, напоїв в скляній тарі, в тому числі при наданні послуг громадського харчування, напередодні проведення матчу ЧС з футболу і в день його проведення», – розповів Малишкін.

У Москві також розробили план спеціальних заходів для надання допомоги нетверезим уболівальникам.

«Для надання допомоги особам, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння влада Москви спільно із зацікавленими службами розробляє лікувальні заходи, якими визначено перелік лікарень і поліклінік», – зазначив Малишкін.

Як писав «Вголос», букмекерські контори почали приймати ставки на те, що хоча б один учасник Чемпіонату світу-2018 з футболу наважиться на бойкот турніру.

Згодом депутат Європарламенту від Німеччини, співголова парламентської асамблеї Східного партнерства Euronest, член фракції Зелених Ребекка Хармс закликала уряди європейських країн бойкотувати цьогорічний Чемпіонат світу з футболу в Росії. Заклик депутатки підтримали вже 60 членів Європарламенту з 16 держав-членів і 5 різних політичних груп.

Нагадаємо, Чемпіонат світу з футболу в Росії пройде з 14 червня до 15 липня 2018 року. Матчі будуть приймати Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ