Вчора, 14 червня, стартував Чемпіонат світу з футболу в Росії. Перший матч відбувся між Росією і Саудівською Аравією. Господарі матчу перемогли суперників з рахунком 5:0.

Глава Федерації футболу Саудівської Аравії Адель Іззат повідомив, що троє гравців національної збірної отримають стягнення за футбол, показаний в матчі першого туру групового етапу ЧС-2018. Про це повідомляє Чемпіонат.

«Ми дуже засмучені поразкою. Це абсолютно незадовільний результат, оскільки він не відображає рівня нашої підготовки. Кілька гравців отримають стягнення – воротар Абдулла Аль-Маюф, нападник Мохаммад Аль-Сахлаві і захисник Омар Хавсаві», – сказано в повідомленні.

Чемпіонат світу з футболу - 2018 проходить в Росії з 14 червня по 15 липня 2018 року.

Нагадаємо, що група збірної Росії є найслабшою на Мундіалі-2018 згідно з рейтингом ФІФА. Російська команда опустилася на рекордно низьке 70-те місце і займає найнижчу позицію в рейтингу серед учасників чемпіонату світу.

Як писав «Вголос», після перемоги збірної Росії над командою Саудівської Аравії у Москві помітили відкрите авто з дресированим ведмедем, яке проїхало вулицями міста. Тварина спершу дуділа у вувузелу, але потім почала демонструвати непристойні жести «від ліктя».

Футболісти збірної Англії, які прибули в Росію на Чемпіонат світу з футболу, відмовилися куштувати подарований їм коровай. Більше того, вони привезли свої продукти і власних кухарів через побоювання отруєння.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ