Банани повинні бути важливою частиною вашого раціону, адже вони пропонують безліч переваг для здоров'я, можуть допомогти вам боротися з ...

- ранковим нездужанням
- сліпотою
- діабетом
- остеопорозом
- депресією
- раком нирок.

Банани також корисні для підвищення функції мозку.

Ось 10 переваг для здоров'я від регулярного споживання бананів.

- Банани допомагають запобігти втраті кальцію в організмі, і це зумовлює краще поглинання мінералу для кісток і зубів, таким чином, роблячи їх більш сильними.

- Як уже згадувалося раніше, банани будуть стимулювати мозкові функції і ваші когнітивні здібності та логічне мислення. Це відбувається тому, що банани мають високий вміст калію, який необхідний для правильної роботи мозку.

- Також банани допоможуть запобігти раку нирок, через здатність підсилювати засвоювання кальцію в організмі, тим самим запобігаючи утворенню каменів в нирках. Банан також буде стимулювати здоров'я зубів і кісток.

- Банани багаті залізом, яке стимулює вашу кров, а також допоможе вам боротися з анемією.

- Банани багаті на клітковину, що допоможе вам в боротьбі з поганим травленням, регулюючи роботу кишечника.

- Банани допомагають регулювати рівень цукру в крові, і це добре в тому випадку, якщо ви страждаєте від діабету. Вони також допомагають боротися з депресією, симптомами передменструального синдрому.

- Коли ви споживаєте банани часто, то зменшуєте шанси отримати серцевий напад або постраждати від інсульту. Це відбувається тому, що банани багаті калієм і мають низький вміст натрію.

- Банани багаті триптофаном, що при вживанні перетвориться в серотонін, який є нейромедіатором мозку, який регулює ваш настрій і робить Вас щасливим.

- Банани багаті вітаміном B6, який допомагає боротися із запаленням суглобів. Вони також допомагають вести боротьбу з діабетом типу II, у виробництві білих кров'яних клітин, а також у зміцненні вашої нервової системи.

- Ви значно форсуватимете ваші енергетичні рівні, коли споживатимете банани. Під час тренувань вживайте два банани, перш ніж робити вправи, і це дасть вам заряд енергії.

ІА "Вголос": НОВИНИ