[media=140397,140398,140399] 

Про це йдеться у електронній декларації Вадима Ноздрі.

Чиновник Садового володіє приватним будинком, площею понад 400 кв. м та земельними ділянками у с. Лісники Києво-Святошинського району. А у Києві у дружина Ноздрі має квартиру, площею 163 кв. м та нежитлове приміщенням, площею 79 кв.м. Родина чиновника також володіє об’єктами незвершеного будівництва.

Також директор ЛКП «Зелене місто» має два елітних годинника - Jaeger-LeCoultre та Audemars Piguet. До прикладу, ціна годинника Audemars Piguet стартує від 20 тис. доларів. Дружина Вадима Ноздрі володіє теж двома дорогими годинниками – Chopard та Rolex.

Їздить чиновник Садового на автомобілі Toyota Auris 2016 року випуску, його дружина ж – BMW X5 xDrive25d теж 2016 року.

Прикметно те, що на посаді керівника ЛКП «Зелене місто» Ноздря перебуває за сумісництвом. Окрім цієї роботи чиновник Садового працює у таких компаніях, які зареєстровані у Києві: ТОВ «Істіл Менеджмент», ТОВ «Істіл Інвестментс Україна», ТОВ «Ріальто Резіденс»

Зберігає гроші чиновник Садового у російському банку «ВТБ», а саме: 395 тисяч євро, 1 млн 720 тис. грн.

У іншому російському банку «БМ» у Вадима Ноздрі є кредити у розмірі 240 тис. доларів. Тоді як у «ВТБ» заборгованість по кредитному ліміту чиновника становить 188 тис. грн.

Кореспондент «Вголосу» звертався до прес-служби Львівської міської ради із проханням надати інформацію  про те, якою є зарплата Вадима Ноздрі. Спершу нас проігнорувати, пославшись на неправильно оформлений інформаційний запит. Отримати інформацію про зарплату керівника ЛКП «Зелене місто» нам вдалось з другої спроби. Як з’ясувалось, Ноздря на займаній посаді заробляє 25 тис. грн на місяць.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ