Про це власкору «Вголосу» стало відомо під час виконкому Луцькради.

У рамках Програми підтримки мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців, членів їх сімей, сімей загиблих із міського бюджету вже профінансовано адресної грошової допомоги на суму 371,5 тис. грн. Також виплачено одноразову матеріальну допомогу 76 військовослужбовцям, які уклали контракт зі Збройними силами України, на суму 380 тис. грн.

Учасникам АТО та членам їх сімей, а також членам сімей загиблих надали пільги на житлово-комунальні послуги на суму 252,3 тис. грн.

Також психологічну реабілітацію отримали 33 особи з числа мобілізованих на військову службу з міста Луцька бійців-добровольців антитерористичної операції та члени їх сімей. Їх оздоровили у санаторії матері і дитини «Пролісок».

27 військовим видали направлення на навчання водіїв транспортних засобів категорій B, C, D, на що витратили 184,2 тис. грн.

10 військовим та їх родичам придбали житло на умовах співфінансування. Відповідно до Програми соціальних виплат, у місті Луцьку на 2016-2017 роки дітям військових, добровольців, волонтерів, які загинули, пропали безвісти або перебувають у полоні під час АТО або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, виплатили щомісячну допомогу на загальну суму 305 тис. грн – 17 сім'ям на 21 дитину.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ