Про це у розмовній студії «Правди. Наживо» заявив активіст Андрій Вихопень.

Хорошою ілюстрацією цієї тези є ситуація, яка виникла навколо зупинки на вулиці Дорошенка. Там, як відомо, спочатку виклали бруківку, а тоді почали її знову розбирати…аби встановити зупинку для громадського транспорту.

«Якщо Андрія Івановича не вигнали через сміттєву кризу, то через зупинку його точно львів’яни не виженуть. Піднімається тариф на громадський транспорт – поговорили, покричали в Фейсбуці, і на тому все закінчилось, ні одна людина не була біля міської ради…», - продовжив думку активіст.

А отже, й на зупинці усе не закінчиться. Адже поблизу неї, на вулиці Дорошенка, планують влаштувати громадський простір, який був запланований раніше. Ймовірно, він «посуне» і кіоски із фаст-фудами. І це попри те, що із поліцією його план наразі не погодили.

«У Львівській міській раді все робиться так, як захочеться. Захотілося – дали усну команду. Почали робити, залили це все, а потім згадали, наприклад, що треба підвести до сітілайтів світло…А куди їх ставити, якщо ще нема зупинки? А потім все згадують по черзі. За такі речі сама міськрада мала би звернутися до суду і звільнити тих людей, які це все робили», - додав Андрій Вихопень.

Втім, схоже, що цим наразі ніхто займатись не збирається. А отже чиновники можуть робити чи не усе, що захочуть. І користуються ситуацією, як можуть, навіть на таких локаціях, як дитячі майданчики:

«Справа в тому, що за інфраструкторою, яка є за територією ЖЕКу, мають слідкувати майстри. І вони це перевіряють. Але що робить ЖЕК? Є ті, які відповідально ставляться до цього всього, але впринципі на це просто списують кошти».

Більше – у відео. Прямі ефіри «Правди. Наживо» дивіться щобудня о 19.00 на телеканалі НТА.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ