15 лютого у Бродах відбулося представлення голови Бродівської райдержадміністрації Ігоря Криськіва. Керівник апарату ЛОДА Маріанна Вільшинська, яку відрядили презентувати новопризначеного голову, на зібранні займалася відвертою агітацією за чинного Президента.

Зокрема, Маріанна Вільшинська зазначила, що, мовляв, голову призначено в складний виборчий час і що «всі ви знаєте, хто переможе на президентських виборах – хтось на букву «П», тобто Порошенко або Путін.

Далі чиновниця запросила до слова Ігоря Криськіва, аби він розповів, що робитиме на новій посаді. «Щось будемо роботи», - сказав у своєму виступі новопризначений голова району.

Нагадаємо, що тривалий час в Бродівський РДА не було очільника. Кілька днів тому вийшов Указ Президента про призначення Ігоря Криськіва на цю посаду з випробувальним терміном – на три місяці.

Минулого року Ігор Криськів став фігурантом журналістського розслідування через недостовірну інформацію в документах, поданих до ЦВК. Зокрема, збрехав про свою освіту (на час заповнення документів ще не мав диплому про вищу освіту), а також приховав інформацію про майно та доходи.

У серпні минулого року Національне агентство з питань запобігання корупції, на звернення народного депутата України, ініціювало спеціальну перевірку стосовно порушення І. Криськівим антикорупційного законодавства. Перевірку проводило Національне агентство з питань державної служби.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ