У НАЗК оприлюднили декларацію за 2017 рік одіозного кандидата у Президенти України, екс-глави ДФС Романа Насірова.

Відповідні дані оприлюднили у Єдиному державному реєстрі декларацій.

У декларації Насіров зазначив, що одружений із Катериною Глімбовською і має двох синів та доньку.

На рахунку в «Укргазбанку» у нього розміщено 3 гривні, в «Приватбанку» - 197 гривень. Однак, Роман Насіров має брокерський рахунок у компанії Interactive Brokers, що зареєстрована у США. На цьому рахунку розміщені кошти у сумі  297 730 доларів. Він також задекларував 55 тисяч доларів та 12,5 млн гривень готівкою.

Дружина Насірова Катерина Глімбовська за рік отримала дохід у 9 147 062 гривень. Більшість із цих коштів (9 090 871 гривень) отримана у результаті «передачі прав та обов’язків за договором про участь у Фонді фінансування будівництва» від громадянина України Олега Татаренко. Вона також задекларувала 120 тис. доларів та 2,1 млн гривень готівкових коштів. 128,5 тис. гривень у Глімбовської розміщені на рахунку в «Укргазбанку», 26,2 тис. грн – в «Приватбанку». Крім того, задекларувала 50 млн гривень застави.

При цьому Роман Насіров задекларував численне нерухоме майно (зокрема - численні земельні ділянки, 5 квартир, 3 будинки та 2 паркомісця). Більша частина нерухомого майна використовується на правах оренди, або перебуває у власності дружини.

Наявні у декларації також транспортні засоби: у власності Насірова - автомобіль Toyota Camry 2008 року випуску, в оренді - Lexus LS600 2013 року.

У дружини - Range Rover 2013 року, Toyota Land Cruiser Prado 2014 і мотоцикл Harley Davidson 2014 року випуску.

Серед іншого рухомого майна - коштовні годинники (Rolex, Breguet), ювелірні вироби, картини, антикваріат, колекція монет, зброя, колекція вин, тощо.

Дружина Насірова має корпоративні права у двох компаніях: у її власності - обслуговуючий кооператив «Лісовий бір» та 35% - у «Фонді будівельних ресурсів України».

Як писав “Вголос”, одіозний Насіров хоче стати Президентом. Він уже подав документи до ЦВК.

Під час однієї з телепрограм з’ясувалося, що Роман Насіров не знає, коли почалася Друга світова війна.

Також в одному зі своїх інтерв’ю Насіров заявив, що готовий домовлятися з президентом країни-агресора Володимиром Путіним. При цьому заявив, що в Україні немає боротьби з корупцією.

Читайте також: «Квартири у Великій Британії й елітні авто: Зеленський вперше показав свої статки».

ІА "Вголос": НОВИНИ