У мережі за допис із великою кількістю нечуваних для високопосадовця помилок висміяли Миколу Богославця – нового співробітника Адміністрації президента, передає «Обозреватель».

На своїй сторінці у Facebook він у понеділок, 24 червня, написав пост про те, що почав працювати в адміністрації Зеленського й описав завдання, якими він буде займатися. Усього в декількох реченнях він зумів зробити близько 10 грубих помилок.

Пост шість разів зазнавав редакції. Але навіть в остаточному варіанті теж була допущена помилка – пробіл після апострофа.

На запитання про те, як Богославець «вліз» в АП, він відповів, що пройшов прозорий конкурс, щоправда, не уточнив, який саме.

Користувачі соцмережі висловили здивування, як такі кадри можна брати в АП на важливі напрями.

«Ну як можна брати в АП на важливі напрями такі кадри? Ну має ж бути якийсь елементарний рівень грамотності», – обурився активіст Олексій Захарченко.

Журналіст Ігор Соловей написав: «Уявляю, як зросте рівень «спивробітніцтва», ще й з «акридитованими» в Україні диппредставництвами. Ви тільки документи вичитуйте після нього, а то ще війну розв'яже ненароком».

Раніше «Вголос» писав, банк Австралії випустив 46 мільйонів купюр з помилкою, яку понад півроку ніхто не помічав.

ІА "Вголос": НОВИНИ