В ніч на п'ятницю, 2 вересня, російські окупанти відкрили вогонь по Дніпропетровській області. Під обстріли потрапив Нікопольський район.

Про подробиці ворожої атаки розповів у телеграм голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Він зазначив, що через обстріли постраждало багато будинків та одна людина. Наразі чоловік у лікарні та перебуває у стані середньої тяжкості.

«Вночі ворог вкотре атакував область. Ударив з «Градів» по Нікопольському району. У Червоногригорівській громаді поранений 56-річний чоловік. Він намагався врятуватися від обстрілів - їхав з села. Ворожий снаряд поцілив поряд з машиною. Чоловік у лікарні. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості. Від російської атаки постраждали два села Червоногригорівської громади. Там один будинок знищений, шістнадцять - понівечені», - повідомив він.

Також відомо, що під обстріл потрапило приміщення місцевого ліцею, автівки, газогони та лінії електропередач. Без світла лишилися понад 2 000 людей, без води - майже 5 000. На місці уже працюють аварійні бригади.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ