Шевченківський районний суд Києва на два місяці продовжив арешт Юрію Росошанському. Чоловіка звинувачують у вбивстві юристки Ірини Ноздровської у грудні 2017 року.
Про це інформує Громадське з посиланням на адвоката потерпілих Миколу Бірюка.
Сторона обвинувачення обґрунтувала клопотання про продовження терміну тримання під вартою ризиками втечі обвинуваченого, тиску на свідків, знищення або спотворення речових доказів.

Також під час засідання сторони у справі визначилися з порядком дослідження доказів. Спершу буде допитано свідків та досліджено речові докази сторони обвинувачення, потім допитано потерпілих у справі, після цього допитано свідків та вивчено речові докази сторони захисту, в останню чергу допитають самого обвинуваченого.

Юрію Росошанському інкримінують умисне вбивство. У разі доведення вини йому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Наступне засідання у справі відбудеться 18 лютого.

Як писав «Вголос», юристку Ірину Ноздровську, яка проживала в с. Демидів Вишгородського району Київської області, було знайдено мертвою в річці 1 січня 2018 року. Поліція затримала Юрія Росошанського, який вину визнав, проте не розкаявся.

Зазначимо, син обвинуваченого Дмитро Росошанський 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську. За це чоловіка ув'язнили на 7 років без права на амністію.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ