Про це пише російське видання «Фонтанка».

Разом з тим, прес-служба МВС РФ повідомляє, що було затримано чоловіків за підозрою в умисному спричиненні тяжкої шкоди здоров'ю.

За інформацією «Фонтанки», конфлікт виник о п'ятій годині ранку 6 січня. У будинку №2 на Конюшенній площі зіткнулися дві компанії молодиків. Суперечка, причина якої поки невідома, швидко переросла в бійку. Крім кулаків в хід пішли ніж і травматичний пістолет. Закінчилася бійка госпіталізацією - один 24-річний петербуржець з ножовим пораненням плеча і грудей перебуває в реанімації, другий, 26-річний, також з багатьма порізами, госпіталізований в стані середньої тяжкості. Зі зламаною щелепою і багатьма кульовими ранами в тяжкому стані в лікарні перебуває 20-річний містянин, ще один 25-річний чоловік отримав удар в голову і подався лікуватися додому.

Відомо, що поліція затримала чотирьох молодих людей, вони також постраждали. Наймолодший 18-річний учасник бійки був поранений ножем в ногу, іншого зачепило кулею, третьому прострелили спину. У одного із забіяк зламаний ніс, інший, 19-річний, відбувся струсом.

З усіх нанесених травм поліції поки відомо авторство тільки однієї - ножем в груди і плечі петербуржця поранили 19-річний виходець з Дагестану і 20-річний приїжджий з України. Останній представився «поліцейським громадянином «Луганської народної республіки». Бійку кваліфікували як «Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю». Підозрюваних затримали на дві доби.

ІА "Вголос": НОВИНИ