Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Данилюк повідомив, що поки має намір сконцентруватися на реформі РНБО та не планує ставати прем’єр-міністром України. Він додав, що остаточне рішення про кандидатуру за президентом.

Про це Данилюк повідомив у коментарі Громадському.

Він пояснив, що зараз у нього є завдання - розвивати РНБО. Він зазначив, що саме для цього президент призначив його на цю посаду. Для президента є надзвичайно важливою сфера національної безпеки та оборони, і саме над цим він зараз працює.

«Якщо буде рішення президента стосовно іншої посади, зокрема прем'єр-міністра, це буде його рішення, я буду реагувати», повідомив Данилюк.

Він також додав, що наразі в Україні є багато потенційних кандидатур на посаду прем’єр-міністра. Також Данилюк додав, що проводить розмову з президентом щодо кандидатур на посаду голови уряду.

Зазначимо, що у партії Слуга народу повідомили, що мають 3-4 кандидатури на майбутнього прем'єра. Серед них голова Нафтогазу Андрій Коболєв та секретар РНБО Олександр Данилюк.

Як писав »Вголос", Зеленський анонсував нового прем’єр-міністр. Зокрема, він заявив, що наступний прем’єр-міністр повинен бути професійним економістом.

ІА "Вголос": НОВИНИ