За словами Романа Возного, директора телекомпанії, такі вікторини будуть постійними.

«Вікторина, яку ми провели разом із нашим партнером ГО «Завжди вірні», це хороший приклад співпраці, яка має на меті розширити коло вболівальників ФК «Карпати» та частково інтегрувати їх у футбольне життя міста. Завдяки нашим спільним діям 20 учасників отримали можливість відвідати футбольний матч «Карпати – Чорноморець», які палко підтримували свою улюблену команду у фан-секторі. Ми і надалі залучатимемо молодь до відвідування спортивних змагань”, - зазначив Р. Возний.

«Я дізнався про вікторину по дорозі на роботу. Їдучи у маршрутці №16 і переглядаючи телеканал DATV, пролунали запитання вікторини і ми з товаришем вирішили взяти у ній участь. Спочатку вагалися. Та бажання відвідати футбольний матч — перемогло. Так завдяки DATV ми з другом Петром стали одними із щасливих переможців. Коли купуєш квитки — це добре, але скажу Вам відверто: вигравати квитки ще приємніше. Тому цей футбол запам'ятався нам надовго. Ми з нетерпінням чекаємо наступної вікторини і обов'язково братимемо у ній участь!”, - розповідає Тарас Волос, 23 роки, Львів.

Нагадаємо, що наступна вікторина стартує 20 березня 2013 року. Призовий фонд - 20 квитків на матч «Карпати-Шахтар» у Львові.

Отож, долучайтеся до нашої групи у соціальних мережах (вконтакте, facebook), уважно стежте за ефіром телеканалу DATV у маршрутних таксі, беріть участь у вікторинах та вигравайте призи.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ