В цей день, на відміну від Міжнародного жіночого дня, прийнято вітати тільки матерів і вагітних жінок, пише Апостроф.

Українські селебріті вже відзначилися публікаціями на сторінках в соцмережах в честь цього свята.

Одні вирішили привітати своїх мам, а інші - розговорився про своє материнство.

«З днем ​​матері, Україно! Нехай нарешті в кожну українську родину прийде мир і спокій!» - написала на своїй сторінці в Instagram популярна телеведуча і мама двох синів Катя Осадча.

«Такий світлий і теплий свято сьогодні! Мамочка, я вже сама матуся, але як і раніше іноді так хочу до тебе на ручки!» - написала актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець. До слова, Кравець є багатодітною мамою.

«Головне, щоб наші мами завжди посміхалися !!! Люблю», - зазначила переможниця конкурсу Євробачення 2016 Джамала.

Відзначилася привітанням в мережі і популярна співачка Світлана Лобода: «Мамуся з твоїм днем. Дякую за все. Будь здорова і щаслива».

Співак, учасник гурту 5'nizza, а також тренер проекту «Голос країни» Сергій Бабкін також привітав маму і, очевидно, тещу: «Мами. І цим все сказано. Це початок життя. Вони виводять у світ. І до кінця своїх днів. Ми окутані їх любов'ю. Це безкінечний зв'язок. Нема нічого міцнішого. Один за одного молитись. Я вас люблю»

А ось маму солістки групи «Время и Стекло» Наді Дорофєєвої Ольгу не раз плутали з сестрою співачки.

Саме завдяки мамі, яка свого часу мріяла стати артисткою, Надія стала співачкою і завдяки її підтримці і вірі в дочку, Дорофєєва зараз є однією з найвідоміших українських співачок.

Мама Наді навіть зробила татуювання на честь групи «Время и Стекло».

«Хороша, добра найкраща мама», - так говорить про найближче людині артистка.

Відома українська телеведуча і актриса Маша Єфросиніна розповіла в мережі про свої близькі стосунки з матір'ю.

Лідер гурту DZIDZIO Михайло Хома навіть присвятив своїй мамі Галині повноцінний кліп. Річ у тім, що мама Дзідзьо поїхала на заробітки у Португалію 15 років тому, де лишилася жити. Весь цей час найрідніші люди спілкувалися тільки через Skype і телефоном. І от нарешті декілька років тому Дзідзьо вперше за багато років побачився з мамою. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ