23 серпня в Україні відзначають День державного прапора.

ІА Вголос пропонує вам привітання у віршах, картинках та прозі.

З Днем Прапора сьогодні я вітаю Хай майорить наш синьо-жовтий стяг Наш символ незалежності і краю, Який пройшов доволі довгий шлях

Хай доля буде доброю до України Хай українці всі пишаються собою Хай солов'їна не змовкає ні хвилини А край наш зачаровує красою

***

Символ Україні відзначає своє свято, Синьо-жовтий прапор майорить під сонцем, Прославляє край наш завзято, Прикрашає свободи охоронців.

З Днем прапора всіх українців вітаю Бажаю, щоб незалежність міцніла з роками, Хай ніколи доля людей не відвертає, Щоб зливались в одне вірними серцями.

***

Вітаю з особливим святом – з Днем Прапора України Бажаю всім нам мати Наснаги й сил на зміни

Хай не згинає ні на мить Той кущ червоної калини Який упродовж цілих століть Тримав культури намистини

Хай синє небо й жовте поле В душі у кожного живуть Хай оминає різне горе Хай крила незалежності ростуть

***

Державний прапор України – Це символ віри і добра. У нім – історія країни, Прадавня, але не стара.

Вона примножиться з роками, Бо йдуть нащадки слід у слід За героїчними батьками, Несуть у серці «Заповіт»

***

День державного прапора настав І наш величезний народ об'єднав! Пишається стягом країна уся Рідна Україно, ти на світі одна!

***

Жовтий колір – це пшениця, а блакитний – небеса Українська рідний прапор – це і сила, і краса Хай добро і багатство приходять усім! А щастя і радість не оминають жоден дім!

Вітання на День державного прапора в прозі

***

З днем прапора України! Нехай в цей день прокинеться дух українського народу. Бажаю здоров'я сталевого і патріотизму, успіхів у здійсненні добрих справ і щастя, постійної любові та поваги, добробуту та оптимістичного настрою.

***

Прапор нашої країни несе в собі її історію. Настільки багато всього у двох кольорових смугах. Це і вірність, і мужність наших громадян. Їх відвертість та чесність. Готовність до самопожертви та віра в нашу державу. З Днем Прапора України!

***

Свій прапор – свій символ, свій особливий маяк серед безлічі держав. Нехай його двоколірні переливи ніколи не зникнуть. Нехай він гордо майорить в височині, ловлячи тільки попутний вітер великих і райдужних змін. Зі святом, дорогі краяни! З Днем прапора!

***

Вітаю з Днем українського прапора! Бажаю мирного неба і світлої надії, бажаю віри та вірності собі, своїм близьким і своїй Батьківщині, бажаю міцних сил і доброї пам'яті про пролиту кров за Батьківщину. Нехай гордо розвивається прапор України на вітрі, нехай і тобі по життю щастить.

***

Вітаю з Днем Державного прапора України. Бажаю, щоб небо над головою було завжди ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим. Нехай стяг України наповнює душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього.

***

Вітаю вас з Днем Державного Прапора, символу духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом 28 років незалежності. Бажаю вашій родині щастя, здоров'я і віри у краще майбутнє нашої держави.

ІА "Вголос": НОВИНИ