З початку доби, 3 лютого 2018 року, на Донбасі станом на 19:30 зафіксовано чотири обстріли з боку сепаратистів. У результаті отримали поранення двоє бійців ЗСУ, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

«На лінії зіткнення знову не спостерігалося повного припинення вогню. Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати Мінські домовленості», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, зазначено, що на Луганському напрямку ворог з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, озброєння БМП, зенітної установки та великокаліберних кулеметів вів вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу населеного пункту Луганське. З гранатометів різних видів та великокаліберних кулеметів противник обстрілював наших оборонців біля Лозового. Зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь по захисниках Зайцевого. 

Із гранатометів різних видів і великокаліберних кулеметів противник обстрілював позиції біля Лозового, а зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь по захисникам Зайцевого.

У свою чергу, за даними відомства, на Донецькому напрямку більше 20 мін калібру 82 мм розірвалися на підступах до Авдіївки.

«З початку доби зафіксовано 4 обстріли наших опорних пунктів із боку незаконних збройних формувань. Унаслідок ворожих обстрілів поранення отримали двоє військовослужбовців Збройних Сил України», - заявили у штабі.

ІА "Вголос": НОВИНИ