Про це повідомляє Прес-центр Штабу АТО

На Луганському напрямку загарбники з мінометів різних видів та піхотного озброєння вели вогонь по наших опорних пунктах у районі Троїцького і Кримського.

В обідню пору, ворог з автоматів прицільно обстріляв околиці Травневого. Цими діями противник зірвав планові ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених лініях електропередач та житлових будинках цього села. Через сильні обстріли і небезпеку для життя, військовослужбовці були змушені здійснити евакуацію ремонтно-відновлювальних груп та рятувальників ДСНС. Провокації ворога спрямовані на обурення мешканців прифронтових населених пунктів та створення умов до негативного ставлення, а, іноді, й агресії в бік українських військ.

На Донецькому напрямку епіцентром нестабільності стало Приазов’я. Тут противник увесь день, із певними перервами, вів вогонь зі 120-ти та 82-мм мінометів у районі Гнутового і Павлополя, а з озброєння БМП - довкола Водяного. Крім того, з легкого піхотного озброєння, окупанти неодноразово порушували перемир’я у передмісті Авдіївки.

Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили 11 обстрілів позицій сил АТО. Майже у кожному випадку українські захисники давали окупантам адекватну відповідь.

ІА "Вголос": НОВИНИ