Про це розповіли в ЛОДА, повідомляє кореспондент «Вголосу».

Презентували майбутній захід громадський діяч і спортсмен  Павло Козак, співзасновник фонду здійснення мрій «On 3 Wheels» Іван Маслюк та співзасновник організації «Відкриті серця» Остап Стадник. Усі спікери мають труднощі з опорно-руховим апаратом, проте живуть повноцінним життям: подорожують, займаються громадсько-суспільною роботою чи спортом. Кожен з них коротко розповів про себе, свою діяльність і запросив львів’ян та гостей міста на День відкритих сердець.

Спікери розповіли про свої очікування від суботньої події і про її мету. Зокрема громадський діяч Іван Маслюк у своїй промові зазначив:

«Я завжди хотів показати, що людей з інвалідністю не потрібно жаліти, бо ми якісь інакші. Скоріше навпаки, я хотів показати, що не потрібно ставитись до таких людей по-особливому, треба просто допомогти, коли це необхідно. Якщо на заході я донесу це, то цим я зроблю ще щось корисне у своєму житті».

День відкритих сердець – це захід для всіх охочих. Тут ви зможете послухати історії фантастичних людей, які попри несприятливі обставини живуть на повну. Вхід на День відкритих сердець – вільний (за попередньою реєстрацією).

ІА "Вголос": НОВИНИ