Берінчик заволодів перевагою з першого раунду, проте на початку бою і Гарсії вдалося провести кілька контрударів правої. А от починаючи з третього раунду перевага Берінчика стала тотальною, а в четвертому взагалі переросла в тотальне побиття, яке рефері зупинив на останніх секундах раунду, зафіксувавши перемогу українця технічним нокаутом.

Перспективний український боксер Олег Малиновський (18-0, 5 КО) завоював вакантний титул чемпіона Європи за версією WBO в напівлегкій вазі, перемігши рішенням більшості суддів представника Росії Руслана Берчука (13-6, 6 КО).

Бій виявився для Малиновського доволі непростим, однак незначна перевага все ж таки була за українцем, і після десяти раундів двоє суддів віддали йому перемогу з рахунком 98:92, 96:94, а третій віддав нічию з рахунком 95:95.

Колишній чемпіон Європи в середній вазі українець Макс Бурсак (33-4-1, 15 КО) здобув перемогу одноголосним рішенням суддів у бою зі своїм співвітчизником Русланом Щельовим (12-5, 6 КО).

Здобув свою чергову перемогу на профі-рингу і перспективний український боксер грузинського походження Мішико Беселія (13-0, 9 КО), який виграв одноголосним рішенням суддів у досвідченого голландця нігерійського походження Інносент Аньянву (22-16-3, 13 КО).

ІА "Вголос": НОВИНИ