Найбільший онлайн-банк креативних ідей поєднує клієнтів зі 192 країн світу. У колекції платформи 203+ мільйони фотографій, зображень, графіки, шаблонів для соціальних мереж, відео, креативні ідеї для бізнесу. З 2020 року клієнти платформи для ефективності свого контенту можуть скачати звуки, семпли, спецефекти та музичні твори. Без порушення авторських прав та за символічну оплату.

Як можна завантажити музику в Depositphotos?

Автори розміщують аудіофайли у власних портфоліо на платформі. За ліцензійною угодою вони отримують винагороду за кожен завантажений трек. Ви вибираєте в каталозі файли за довжиною, настроєм і тематикою.

Безкоштовно звук доступний з фірмовим «водяним знаком». Після оплати підписки на місяць чи рік завантажуєте потрібні файли у професійній якості та сміливо використовуєте для оформлення вистав, відео, презентацій і реклами.

Музика для сайту та мобільних додатків

 

Більшість розробників сайтів ігнорує звуковий супровід. Даремно. 74% споживачів оцінюють індивідуальність бренду по музиці. Ритм та емоційний настрій допомагають швидше оцінити візуалізацію інформації на сайті.

Перетворіть свій сайт у варіант комп'ютерної гри. Звуки фіксують:

  • перехід на нову сторінку;
  • успішне заповнення клієнтом власного акаунту;
  • оформлення замовлення у кошику;
  • підтвердження факту оплати;
  • спілкування в чаті з менеджером компанії.

Музичні ідеї для блогерів і розкручування бренду

66% споживачів стверджують: музика запам'ятовується краще, ніж зображення. Не вірите? Бургер McDonald's: на який мілісекунді ви згадали фірмовий рингтон? Звук людина розпізнає за 0,05 секунди. Картинку — в 5 разів довше.

Створіть фірмовий звуковий ряд: заставка до відео на YouTube і TikTok, вітання в чаті, оформлення Telegram-каналу або кімнати в Clubhouse. Простий прийом підвищить впізнаваність вашого бренду.

Професійна озвучка фудблогів, спортивних занять, відеоінструкцій по ремонту побутової техніки, освоєння програм і гаджетів сприймається аудиторією краще, ніж аматорський звук автора ролика.

Позичайте в колекції Depositphotos професійно записані звуки різного напрямку:

  • природа, стихії, транспорт, офіс, житло, спорт, кухня;
  • надзвичайні ситуації, фентезі, жах, сміх, боротьба, будівництво, руйнування тощо.
Фірмовий звук підвищує цінність вебінару і презентації в очах глядачів: музичний фон підкреслює сенс зображення.

ІА "Вголос": НОВИНИ