Про це він заявив під час сесії Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

Депутат зазначив, що тоді, як комунальне майно перебуває в оренді, водії громадського транспорту не мають можливості сходити в туалет.

«До мене надходять регулярні усні та письмові звернення мешканців вул. Суботівської та прилеглих до неї вулиць з приводу стану і статусу об'єкта нерухомого майна, який розташований на кінцевій зупинці вул. Суботівської (кінцева зупинка тролейбуса №12, маршрутних таксі №№13, 20, 23, 43). Із зовнішніх ознак, у приміщенні будівлі за вказаною адресою розташовано перукарню, майстерню з ремонту взуття, об'єкт з продажу продовольчих товарів», – сказав Тарас Гупало.

Депутат наголосив, що на управління комунальної власності покладено обов'язок здійснювати контроль за обліком, інвентаризацією майна, яке належить до комунальної власності м. Львова, його використанням і збереженням.

«З врахуванням вищевикладеного, прошу надати інформацію та підтверджуючі документи: про наявність договірних відносин між управлінням комунальної власності та суб'єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність у приміщеннях споруди на кінцевій зупинці електротранспорту на вул. Суботівській у м. Львові; про стан виконання умов договорів оренди (в частині сплати орендної плати, в частині цільового використання об'єктів оренди, виконання обов'язків щодо страхування об'єкта оренди, укладення договорів щодо надання комунальних послуг, експлуатаційних витрат, забезпечення пожежної безпеки, копії актів проведених перевірок стану виконання договірних умов», – сказав депутат.

«У випадку, якщо договори оренди за вказаною адресою не обліковуються, прошу вжити заходів у межах Вашої компетенції щодо встановлення осіб, які використовують зазначений об'єкт нерухомого майна, встановити правові підстави його використання, а також вжити заходів щодо врегулювання ситуації відповідно до вимог нормативних актів Львівської міської ради з питань оренди комунального майна.

Про результати розгляду прошу письмово інформувати мене у встановлений ч.2 ст.13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» термін. Роз'яснюю, що ненадання інформації на вказане звернення, невчасний його розгляд, надання неповної інформації або інформації не по суті звернення, буде розцінене як створення штучних перешкод в діяльності депутата місцевої ради, що є кримінально караним діянням згідно з ст.351 КК України», – наголосив депутат.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ