Відповідна заява за його підписом була оприлюднена під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області під час свого засідання 27 січня, інформує власкор «Вголосу».

Голова комісії Микола Буліга повідомив, що до них надійшла заява від депутата облради Василя Столяра. У ній він просить призначити себе на посаду голови КП «Волиньприродресурс». Сама заява датована 24 січня цього року. Зараз обов’язки директора «Волиньприродресурс» виконує Веньямін Туз. Але він вже довгий час важко хворіє. Через це підприємство по суті не має керівника. 

Депутат, член постійної комісії з питань майна Олег Кух висловив свою незгоду з такою пропозицією. На його думку, директора «Волиньприродресурс» хочуть призначити без публічного конкурсу, хоча сам голова обласної ради Ігор Палиця обіцяв максимальну прозорість у цьому питанні.

Натомість депутат В’ячеслав Рубльов відзначив, що ситуація тут особлива і на підприємству терміново потрібна людина, яка буде працювати. В кінцевому підсумку постійна комісія обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області таки рекомендувала обласній раді розглянути заяву Василя Столяра щодо призначення його директором «Волиньприродресурсу». 

ІА "Вголос": НОВИНИ