Про це він заявив на своїй персональній сторінці у Фейсбуку.

Депутат, який є мешканцем Володимира-Волинського, висловив свою думку щодо діяльності нардепа від його округу Ігоря Гузя.

«Люди можуть обирати Гузя ще протягом навіть кількох каденцій, якщо захочуть. І дуже легко можна показувати логічний ланцюжок Гузь – «Народний фронт» - Насіров- Аваков і т. д., який нескінченно близько наближається до нуля, як по ефективності, так і по довірі», - зазначив Костянтин Зінкевич.

Також він висловив думку, що Ігор Гузь – типовий пристосуванець і брехун.

«Але для мене не дуже велике має значення, у якій партії людина, визначальним є сама особистість і її ПОРЯДНІСТЬ. Зараз же Гузь - це такий собі вічний брехун. І це дійсно не якась помста. Починати можна від голосувань нардепа, які протирічать заявам (закриття шахт, переведення фінансування ПТУ на місцеві бюджети, підняття зарплати самому собі і т. д.), а закінчувати відгуками людей, які хоч колись мали справу з Гузем. Був нібито патріотом, а зараз його друзями є регіонали і гроші. І методи, якими йде по «трупам» Гузь, користується як сам депутат, так і скеровує їх фрікам, що під ним. Для мене це просто гнила людина».

Нагадаємо, що Ігор Гузь є народним депутатом від 19-го округу і очолює обласну організацію «Народного фронту» Волинської області, про що, однак, воліє не згадувати.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ