Про це сьогодні, 25 жовтня, під час сесії Львівської облради заявив депутат від ВО “Свобода” Ігор Тенюх, озвучуючи свій депутатський запит, передає кореспондент “Вголосу”.

Він зазначив, що 20 вересня на інформаційних сайтах Львова опублікували новину про те, що у багатьох медзакладах міста Львова можна заразитися гепатитом. У переліку цих закладів у більшості бути стоматологічні заклади.

“Першоджерелом, яке запустило цю публікацію, є аналіз Львівського лабораторного центру і його начальник Роман Павлів. Безпідставно, без доказів завдали великої моральної шкоди медзакладам, які не мають до цього жодного стосунку. І були неодноразові звернення цих медзакладів. Але куля пролетіла. І з яким інтересом ця куля пролетіла, ми не знаємо!”, — наголосив депутат.

Тенюх також додав: “Тому такі керівники, які так виставляють більшість медичних закладів і області, і Львова, є недопустимими”.

Відтак Ігор Тенюх вимагає провести службове розслідування щодо цього начальника центру.

“Встановити істину та вибачитися перед керівниками тих медзакладів, які присвячують себе оздоровленню і нас, і майбутньому нашої нації”, — резюмував депутат.

ІА "Вголос": НОВИНИ