Депутат виступив з коротким звітом перед громадою про діяльність у 2014 році та розповів про заплановані роботи на 2015 рік. Громадяни також зверталися зі своїми пропозиціями та зауваженнями щодо проблем району, які потребують негайного вирішення, зокрема щодо необхідності встановлення зупинки тролейбусів №2, 20 у районі перехрестя вул. Наукова з вул. Симоненка та проведення робіт з ремонту міжквартальних проїздів. Одне з основних питань, яке цікавило мешканців, – це фінансування бюджетних установ, адже в цьому районі є чотири навчальні заклади та дитячі садки.

«Необхідно плідно працювати, щоб система освіти в Україні наблизилася до гідного рівня. Проте основні засади та нормальні умови для здобуття освіти потрібно зберегти навіть у період обмеженого фінансування. Нині перед нами стоїть складне завдання – за теперішньої ситуації в Україні шукати шляхи для допомоги бюджетним установам», – наголосив Андріян Гутник.

На прохання спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи №66 з поглибленим вивченням англійської мови та інформаційних технологій було передано акустичне обладнання для роботи педагогів з учнями цього навчального закладу.

Окрім буденних проблем та шляхів їхнього вирішення, депутат наголосив на необхідності підтримки наших побратимів, які виборюють для нас мирне життя: «Вважаю також, що нашим спільним обов’язком є допомога та підтримка наших побратимів, які виборюють для нас мирне майбутнє в зоні АТО. Висловлюю щиру подяку всім львів’янам, приватним та державним підприємствам, які постійно долучаються до збору необхідних речей».

Довідка:

Триває збір необхідних речей для батальйону спеціального призначення «Січ» за адресою: м. Львів, вул. Кн. Ольги, 114 (аквапарк «Пляж», 2-й поверх).

ІА "Вголос": НОВИНИ