Про це під час сесії Львівської міської ради заявив депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Маркіян Лопачак, передає кореспондент «Вголосу». 

«У 2017-му році в міському бюджеті Львова було передбачено фінансування проведення незалежного аудиту господарської діяльності ЛКП «ТФ Львівспецкомунтранс» за період 2016-2017 років. Проте, не забезпечивши проведення такого аудиту у 2017 році, з відповідних рішень про міський бюджет Львова на 2018 рік було вилучено бюджетні призначення на завершення незалежного аудиту господарської діяльності зазначеного комунального підприємства.

Окрім цього, стало відомо про матеріали перевірки діяльності цього підприємства Державною аудиторською службою України, проте жодної деталізованої інформації щодо матеріалів такої перевірки не було опубліковано», – сказав Лопачак

Відтак депутат вимагає надати інформацію щодо використання коштів міського бюджету м. Львова на 2017-ий рік для проведення незалежного аудиту господарської діяльності ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс».

«Надати інформацію про конкретні терміни завершення незалежного аудиту господарської діяльності ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» та загальний обсяг фінансування, необхідний для його реалізації. Також прошу дати належно засвідчені копії матеріалів перевірки господарської діяльності ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» Державною аудиторською службою України», – додав Маркіян Лопачак.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ