Про це сказав депутат Львівської міської ради Іван Василишин під час засідання сесії ЛМР вчора.

За словами Івана Василишина, він неодноразово звертався до міського голови Львова щодо звільнення начальника управління комунальної власності ЛМР Євгена Климковича, але міський голова звинуватив депутата у „неналежному ставленні та повазі до посадових осіб, несправедливому та нешанобливому ставленні до них”.

Іван Василишин сказав, що ще 15 квітня цього року Шевченківський районний суд Львова визнав Євгена Климковича винним у вчиненні адміністративного порушення передбаченого Законом України „Про боротьбу з корупцією”.

До того ж, як розповів депутат, господарський суд Львівської області визнав, що Євген Климкович незаконно уклав договір оренди з АТЗТ „Львівський універмаг „На ринку”, на що начальник управління комунальної власності ЛМР подав апеляцію.

„Євген Климкович завдав збитків громаді Львова і відповідальність за це повинен нести і міський голова. Я вимагаю звільнення Климковича, розірвання угоди із АТЗТ Львівський універмаг „На ринку” та відозви скарги управління комунального майна та власності з Львівського апеляційного господарського суду” – сказав Іван Василишин.

ІА "Вголос": НОВИНИ