Про це пише РІА "Новости".

Під час дискусії перший заступник голови Держдуми Іван Мельников нагадав, що раніше депутати вирішили, що кожної п'ятниці засідатимуть строго до 18 години, тому для того, аби розглянути необхідний список питань, іноді доведеться затримуватися у середу.

"Шановний, В'ячеслав Вікторович, звичайно, це дуже важливе питання, але я вважаю, воно не варте гострої серцевої недостатності, яку ми можемо отримати, перевищуючи ось так робочий час. Тому надалі у мене особисто таке прохання: будь ласка, дотримуймось регламенту. Такий розклад все-таки не для цього залу, де освітлення не підходить і повітря теж ", - заявила Ганзя.

На цю репліку голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін відповів, що сьогодні депутати самі ухвалили регламент до 20:00.

"Всі ми розуміємо, яке тут повітря і який зал, але конкуренція на кожне місце була 14 людей", - сказав він.

Пізніше слово взяла Плетньова і заявила, що під час такого графіку роботи виходить просто швидкий прогін законопроектів.

"Правильно Віра Анатоліївна підняла це питання. Тим більше, ми - жінки, нам треба прийти додому і ще чоловіків погодувати, а вас дружини там вдома погодують. Ви що насправді робите?" - висловилася депутат.

"Наші виборці довірили нам тут працювати і приймати рішення. Якщо комусь важко, є нормальне рішення: здайте свій мандат і йдіть туди, де легко", - відповів на це заступник голови Держдуми Сергій Невєров.

ІА "Вголос": НОВИНИ