Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

Нагадаємо, відповідну пропозицію вніс до порядку денного голова фракції ВО «Свобода» Маркіян Лопачак. Однак, з першої спроби депутати провалили голосування за цю пропозицію. Лише після того, як на сесії привселюдно озвучили, хто як голосував, депутати з другої спроби 35 голосами таки включили це питання у порядок денний.

Тим часом голова фракції БПП Петро Адамик резюмував: сподівається, міському голові таки вистачить духу прийти на сесію.

Депутат від УКРОПу Любомир Босаневич наголосив: «Знаючи лицемірство Садового, у нього просто немає яєць, щоб прийти на сесію».

Як повідомляли, Садовий злякався громади і проігнорував сесію ЛМР щодо Грибовичів.

Відзначимо, що вчорашня трагедія у Грибовичах викликала обурення діями мера, який роками блокує будівництво сміттєпереробного заводу та всіляко перешкоджає вирішенню цієї проблеми.

Як писав «Вголос», у Львові на сайті Львівської міськради зареєстрували петицію про відставку міського голови Андрія Садового через екологічну катастрофу та трагедію у Грибовичах.

Нагадаємо, що на Грибовицькому сміттєзвалищі другий день продовжуються пошуки трьох рятувальників, яких учора завалило горами сміття.

Як відомо, 30 травня о 15:20 поблизу с. Збиранка Жовківського району на території полігону твердих побутових відходів після завершення гасіння пожежі під час збору пожежно-технічного обладнання стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників.

Рятувальників на сміттєзвалищі завалило відходами з висоти 90 метрів.

Відомо, що на рятувальників обвалилося 100 000 куб. м сміття, тож «хлопці, скоріш за все, загинули».

За цим фактом порушили справу.

Як повідомляє ДСНС, під завалами сміття у Грибовичах може бути 4 людини

 

ІА "Вголос": НОВИНИ