Львівська облрада звернулася до президента Віктора Ющенка із пропозицією призначити на посаду прем’єр-міністра лідера БЮТ Юлію Тимошенко.
„Депутати Львівської обласної ради звертаються до Вас із пропозицією призначити на посаду Прем'єр-міністра України відомого політичного діяча, одного із провідних лідерів опозиції, народного депутата України пані Юлію Тимошенко”, ― сказано у зверненні, прийнятому сьогодні депутатами Львівської облради.
Депутати облради вважають, що Юлія Тимошенко зарекомендувала себе „як безкомпромісний борець з корупцією, тіньовими схемами оберту капіталів. Вона зарекомендувала себе високопрофесійним, патріотичним, морально стійким державним службовцем високого рангу, її минула діяльність на посаді віце-прем'єр-міністра стала позитивним прикладом для багатьох урядовців”.
Депутати вважають, що Юлія Тимошенко має сьогодні найвищий рейтинг суспільної довіри та підтримки після новообраного Президента України.
„Переконані, що вона здатна повернути людям віру в чесну і справедливу виконавчу владу, її величезний досвід парламентської діяльності та адміністративної роботи необхідно в повному обсязі використати заради розбудови нової демократичної та правової Української держави”, ― сказано у зверненні.

ІА "Вголос": НОВИНИ