«Завтра відкликаю голос. Для мене був шок, коли прийшовши додому і переглянувши підсумки голосування, виявив, що 1558 прийнято в цілому» – написав Ігор Луценко на своїй сторінці у Facebook.

«Зараз чекаю на стенограму – як саме сформулював Гройсман. Я не чув щоб мова йшла про закон у цілому. Виправдовує (частково!) те, що не я один такий (принаймні ще одна недурна людина помилилася)» – зазначив нардеп.

Він також наголосив, що завжди казав, що 1558-1 це популізм. В тому числі і в очі валютним позичальникам.

«Голосування в третьому читанні і в цілому пішло зразу після невдалого голосування в другому читанні і в цілому. Не думаю, що це було в рамках регламенту. За логікою, якщо закон не прийнято в другому читанні і в цілому, то як можна його приймати в третьому? Я так подумав і проголосував за повернення до розгляду в другому читанні... Але визнаю – я поступив як ідіот. Болючий урок. Завтра відкликаю. Дуже прошу мене вибачити» – підсумував Ігор Луценко.

 

Друзі, я поступив як ідіот.Завтра відкликаю голос.Для мене був шок, коли прийшовши додому і переглянувши підсумки голо...

Posted by Igor Lutsenko on 2 липня 2015 р.
"Завтра відкличу свій голос за 1558-1. В тому бардаку, який стояв в залі просто не розібрався. Це не виправдання, просто інформація", — написав у свою чергу Черненко.

 

Завтра відкличу свій голос за 1558-1. В тому бардаку, який стояв в залі просто не розібрався. Це не виправдання, просто ...

Posted by Олександр Черненко on 2 липня 2015 р.

Як повідомляв «Вголос», 2 липня Верховна Рада України ухвалила закон «Про реструктуризацію зобов’язань за кредитами в іноземній валюті».

За відповідне рішення проголосували 229 народних депутатів.

Проектом передбачено, що всі банки та інші фінансові установи, які діють на території України, за письмовою заявою громадян України, що мають невиконані зобов’язання за кредитними договорами в іноземній валюті, зобов’язані протягом 1 місяця провести реструктуризацію зобов’язань за кредитним договором.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ