Також депутати розглянули звіти щодо виконання низки обласних програм за 2012 рік. За результатами розгляду звітів комісія вирішила звернутися у Управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА для отримання детальної інформації про виконання обласної однорічної програми підтримки та розвитку спорту в сільській місцевості за 2012 рік.

Відповідно до цієї програми для усіх 666 сільських та селищних рад Львівщини закуплено відповідну кількість спортивного інвентаря (з них - 210 волейбольних, 68 баскетбольних та 388 футбольних комплектів). За інформацією управління з питань фізичної культури та спорту ОДА, станом на 31 грудня 2012 року заходи програми профінансовано повністю (500 тис. грн).

Депутати просять надати копії актів виконаних робіт та актів прийому-передачі спортивного інвентаря.

Розглядаючи звіти про виконання програм в сфері АПК, депутати вирішили звернутися до головного управління агропромислового розвитку ОДА з проханням надати вичерпну інформацію про виконання у 2012 році програми "Підтримка індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім".

Також депутати вирішили звернутися до керівництва обласної ради з пропозицією розглядати на сесії обласної ради Програму соціально-економічного розвитку Львівщини на 2013 рік лише після звіту голови ЛОДА про виконання аналогічної програми у 2012 році, а обласні програми – після звітів про їх виконання в попередньому році.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ